Projecte d’adequació del Centre Cívic

RESULTATS DE LA CONSULTA POPULAR

Una vegada fet el recompte de vots de la consulta per l’adequació del Centre Cívic, que plantejava als veïns si volien que es tirés endavant el projecte redactat per RCR Arquitectes, aquests han estat els resultats:

Participació: 135 de 392 votants habilitats (34,4%)

Dividit en 111 vots online i 24 vots presencials (amb una distribució de vot similar)

Vots del sí: 70 (51,8%)

Vots del no: 63 (46,7%)

Vots en blanc: 2 (1,5%)

 

CONSULTA POPULAR

La Consulta popular per l’adequació del Centre Cívic ha servit per conèixer la opinió dels ciutadans sobre el projecte amb la pregunta:

Aproves la proposta de l’Ajuntament de Riudaura d’adequació del Centre Cívic segons el projecte elaborat per RCR Arquitectes? (si/no)

A la consulta hi va poder votar qualsevol persona major de 16 anys empadronada abans del 25 de novembre de 2018 .

La votació es va fer del 25 de febrer al 3 de març, presencialment a l’Ajuntament (caldrà presentar un document acreditatiu amb foto), en horari d’oficina, i també online.

 

EL PROJECTE

Aquest projecte pel Centre Cívic ha de servir per fer les adequacions necessàries a nivell tècnic, normatiu i d’instal·lacions per tal d’habilitat, adequar i/o modificar els diferents espais i poder donar resposta a les necessitats de la població actual.

1. Configuració general de l’edifici
Condicionar la cobertura actual i millorar-ne l’eficiència energètica, repintar l’estructura metàl·lica per millorar la protecció contra el foc, substituir els tancaments de vidre per vidre doble, adaptar les portes d’accés i emergència, aixecar el paviment de la sala polivalent, millorar les mesures de seguretat de protecció, habilitar una segona sortida d’emergència a la sala general, adaptar l’espai de serveis a la nova normativa d’accessibilitat, millorar el paviment interior, substituir el fals sostre interior, col·locar un nou fals sostre exterior i baranes de vidre a la terrassa.

2. Configuració i adaptació dels espais segons necessitats
Configurar l’espai de cafeteria-bar, adaptar i millorar la sala polivalent, adaptar els serveis i la zona de rentamans, habilitar un espai de sala annexa .

3. Instal·lacions
Climatització: nou sistema de climatització i divisió en tres espais: cafeteria, sala polivalent i sala annexa
Electricitat i enllumenat: quadre elèctric general i dos subquadres per les sales, nous mecanismes, nou sistema d’enllumenat d’emergència, sistema d’enllumenat led.
Seguretat i incendis: sistema de protecció de BIES, sistema de detecció i protecció amb polsadors, sirena i connexió amb central, connexió a la xarxa general fins a hidrant, connexió de sortida de fums.

 

En el següent enllaç podeu trobar el projecte d’adequació del Centre Cívic de Riudaura complert: Projecte d’adequació del Centre Cívic

En el següent enllaç podeu trobar la presentació-resum del projecte, amb informació sobre el finançament i les diverses àrees que el composen: Presentació-Resum del projecte d’adequació del Centre Cívic