FESTA DEL ROSER 2023

Un any més, arriba la Festa del Roser de Riudaura.

Amb l’arribada de la primavera, es multipliquen com cada any les ganes d’interactuar amb família, amics i coneguts, i poder compartir bons moments.

Com molts de vosaltres ja sabeu, en aquesta etapa de la meva vida, per motius personals, aquesta festa serà l’última en la qual actuaré com a alcalde.

He de dir, que malgrat totes les dificultats (i han estat moltes), marxo amb el més sincer agraïment, per haver pogut destinar la meva experiència, coneixements i ganes, per intentar desencallar temes enquistats del municipi i encarar el municipi per afrontar els reptes que tenim de cara al futur, com a poble.

Aquest any la festa coincideix de ple amb les eleccions municipals, i m’agradaria que tots poguéssim gaudir dels actes de la festa, i fóssim capaços de fer, com sempre hem fet com a poble de deixar de banda les nostres diferències i poder actuar com el que realment som, una comunitat que sempre ha pogut parlar de tot i ser capaços de treballar i gaudir junts.

És per tot això, que us convido a participar dels actes de la festa del Roser, que tots ens la fem nostra i la puguem gaudir de bona companyia amb familiars i amics.

Vull agrair, a tota la gent, que de manera desinteressada, destinen el seu temps, per organitzar tots els actes, i que tots en puguem gaudir.

Espero que gaudiu de la Festa del Roser.

Bona Festa del Roser de Riudaura 2023

Agustí Llop

Alcalde de Riudaura

Aquí us deixem el programa de festa.