Gran Recapte 2018 – Recollida d’aliments a l’Escola i l’Ajuntament

Aquest any, el Gran Recapte d’Aliments tindrà lloc el dissabte 1 de desembre, aquest dia es convertirà en la jornada central a Olot

Tot i això, abans d’aquesta data i tal com ja vàrem fer en les edicions anteriors, podeu portar aliments a l’Ajuntament i a l’Escola Lluís Castells, dins dels seus horaris d’obertura.

Tot el material recollit en el Gran Recapte es destina al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa (CDA). Des d’allà es distribueixen a persones en risc d’exclusió social que, malauradament, cada vegada són més.

Us animem a participar-hi!

Aquesta és la llista dels aliments més necessaris d’aquest any (amb la novetat de poder fer una aportació econòmica en un número de compte):

 

Llista aliments

 

Si voleu col·laborar fent de voluntari/a el dia 1 de desembre ajudant als supermercats algunes hores de la jornada us podeu inscriure a través de: del web del Gran Recapte d’Aliments ( https://gr.bancdelsalimentsgirona.org/ca/voluntariat/)

Per a més informació, es pot telefonar al Consorci d’Acció Social al 972 26 66 44 / 681 39 43 18 o anar al SISA-Punt de voluntariat (Av Lorenzana, 2 -Casal cívic).