Riudaura acull

Davant els fets esfereïdors que ens estan colpint les darreres setmanes amb la darrera onada de persones que arriben a Europa procedents de zones d’extrema pobresa o conflictes bèlics des de l’Ajuntament de Riudaura volem saber si hi hauria famílies al poble que estarien disposades a acollir de manera temporal a alguna/es d’aquestes persones.

És per això que fem aquesta crida als veïns del poble i, en cas que hi hagi gent interessada, poder-ho transmetre a les entitats (ONG i administracions) que coordinen la gestió d’aquesta crisi per oferir-los la possibilitat de ser un dels municipis que en pròximes dates es convertiran en municipis d’acollida per refugiats.

No podem donar més informació perquè, malgrat haver contactat amb algunes organitzacions que hi estan treballant, encara no hi ha dades concretes de quines serien les condicions d’aquestes acollides. En qualsevol cas, a mesura que anem disposant d’informació l’anirem transmetent pels canals que disposa l’Ajuntament.

 

En cas que estigueu interessats a oferir-vos com a família d’acollida (pendent de veure les condicions) us demanem que envieu un correu electrònic a l’adreça infoajuntament@riudaura.cat amb el vostre nom, telèfon i hi afegiu els comentaris que cregueu oportuns.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!