Segon concurs d’engalanament de balcons de Riudaura

Ja s’acosten les Festes del Roser i tornem a posar en marxa el concurs d’engalanament de balcons, obert a tots els veïns i amb premis per a tots els participants.

La inscripció al concurs és gratuïta i es pot formalitzar fins el 20 de maig trucant a l’Ajuntament de Riudaura (972264422) i facilitant nom, telèfon i adreça (consulteu les bases a baix).

Animeu-vos a participar vestint de festa el vostre balcó!

 

Bases del 2n concurs d’engalanament de balcons per la festa del Roser de Riudaura 2021

1. Participants: La participació és oberta a tots els veïns del poble, visquin dintre del nucli urbà o als masos als afores del poble. Es pot engalanar el balcó o balcons, portes o finestres, a elecció de cada participant.

2. Tema: La temàtica és lliure.

3. Durada: Hauran de romandre engalanats mínim des de les 12 h del dissabte 22 de maig fins a les 21 h del diumenge 23 de maig.

4. Jurat: El jurat estarà format per habitants del poble de diferents edats, no vinculats a l’Ajuntament.

5. Restriccions: Cal tenir en compte les següents restriccions que s’exigiran als participants:

  • Els materials amb què es confeccionin els engalanaments han de poder resistir les inclemències meteorològiques i s’ha de procurar que no puguin suposar cap perill cap als vianants o vehicles.
  • Es valorarà positivament l’ús de material reciclat per a la seva realització.

6. Criteris de valoració: Els criteris de valoració seran l’originalitat, la qualitat artística i el disseny.

7. Valoració del jurat: Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte i lliurament de premis s’anunciarà el diumenge 23 de maig a les 17 h al Centre Cívic abans de les sardanes i través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Riudaura, en el cas de no poder assistir es contactarà amb els guanyadors per telèfon.

8. Inscripcions: La inscripció al concurs és gratuïta i es farà trucant a l’Ajuntament de Riudaura al 972264422 on s’haurà de facilitar un nom, telèfon i adreça del participant. El període d’inscripció al concurs finalitzarà el dijous 20 de maig de 2021. La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

9. Premis:

  • 1r premi: Val per un menú per a dues persones al Restaurant Quinze Ous i un lot de productes
  • 2n premi: Val per un menú per a dues persones al Bar Pilar i un lot de productes
  • 3r premi: Lot de productes
  • Hi haurà un obsequi per a tots els participants!