Torna el Festival Emergent

Aquest any torna el Festival Emergent de Riudaura. Aquesta segona edició segueix l’objectiu i les característiques de l’any passat: organitzar activitats pel poble vinculades amb la música de nova creació que hi ha al territori sota el lema ‘Música Jove per a Joves’.

A partir del 22 de març i durant quatre cap de setmanes fins abans de l’estiu, el Centre Cívic de Riudaura acollirà un doble concert cada nit. Els grups que actuaran son els següents:

22/03: Eli Rodríguez + Demà

26/04: Micos i Koalas + The Jazz Van

24/05: Requiem + Goliat

07/06: Band Roentes + Kabra Boja

Durant el festival hi haurà servei de begudes i entrepans gràcies a la col·laboració de dues entitats del poble: la Comissió de Festes de Riudaura i l’Associació Cultural i Esportiva Verregassos.

A més a més aquest any estrenem col·laboradors: per una banda tenim Ràdio la Vall, que difondrà el Festival a través de cunyes i entrevistres i, per altra banda la Fleca la Fogaina, que a més de difusió als seus locals també es farà càrrec del sopar dels grups.

El festival funciona amb un sistema de taquilla inversa, és a dir, l’entrada als espectacles és gratuïta i un cop s’hagi acabat, cada espectador pot acostar-se a taquilla i pagar el que vulgui.