VI Golden River Blues Festival (Memorial Toni Gaspar) a Riudaura [Actualitzat]

El dissabte, 24 d’octubre, al Parc del Centre Cívic de Riudaura, celebrarem el VI Golden River Blues Festival (Memorial Toni Gaspar) de Riudaura.

Aquest any, constarà de dos concerts, un a les 12:00 i l’altre a les 17:00 hores. Per incrementar la seguretat, tots dos concerts es faran a les 12 del migdia.

 

En primer lloc, la formació garrotxina The Rusties Blues Band ens presenta “disCOVERing Robert Johnson” el seu nou enregistrament que veurà llum en poques setmanes, descobrint la llegenda i mítica figura d’aquest bluesman que es va vendre l’ànima al diable en una cruïlla de camins, ho faran amb la seva visió heterogènia del blues. En Manel Gaspar al piano i hammond, Miquel Pascal al contrabaix i baix, en Miquel Grifell a la guitarra i veu i l’Àngel Abad a la bateria i washboard componen aquest quartet consolidat en l’escena del blues de la nostra comarca.

 

 

Tot seguit, en Lluís Coloma, pianista de reconegut prestigi internacional, ens presenta un vessant més profund d’aquest barceloní amb PIANO SOLO. Amb el pas dels anys, per en Lluís, el piano s’ha convertit en una extensió del seu propi cos, l’instrument perfecte per a expressar-se d’una forma natural, espontània i única. Ell sol davant el piano crea composicions pròpies, interpreta versions personals i dibuixa sorprenents textures, tot això sempre impregnat de Blues i Boogie Woogie. En un format íntim i despullat d’artificis, la llibertat creativa d’aquest original pianista queda totalment exposada, no té límits i transporta a l’oient cap a ambients hipnòtics, màgics, plens de frescor, emoció, ritme i energia.

 

img84img86

 

El blues és sentiment, us hi esperem!

 

L’entrada és de franc i cal apuntar-se a l’Ajuntament de Riudaura (Presencialment, per telèfon al 972264422 o al correu electrònic infoajuntament@riudaura.cat)

Cada grup o persona tindrà una entrada i haurà de deixar les seves dades de contacte (d’un representant, en cas d’un grup) a l’Ajuntament per organitzar l’espai de públic dels concerts.

Per accedir als concerts cal tenir en compte el següent:

  1. Abans de sortir de casa has de verificar que no tens una temperatura corporal igual o superior a 37°; que no tens símptomes compatibles amb la malaltia Covid-19 i que no estàs ni has estat en contacte amb persones portadores del virus en els darrers quinze dies.
  2. És obligatori l’ús de mascareta al recinte.
  3. Has de respectar la distància de seguretat.
  4. Trobareu gel higienitzant a l’entrada del recinte. Has d’higienitzar-te les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar i sortir del recinte.
  5. L’organització t’assignarà un seient. No pots canviar el teu seient ni abandonar-lo, excepte en el moment de marxar.
  6. L’entrada i la sortida s’han de produir de forma esglaonada per evitar aglomeracions.
  7. Trobaràs el recinte desinfectat quan arribis. No obstant això, pren totes les mesures higièniques possibles mentre duri l’espectacle.
  8. Acceptes complir les normes i et responsabilitzes personalment de totes les conseqüències que l’incompliment total o parcial de les normes pugui comportar.

Els concerts es faran en un recinte a l’aire lliure amb aforament limitat i seguint les mesures de seguretat pertinents per evitar la propagació de la Covid-19.

L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar algun dels actes si s’hi veies obligada.

Concert realitzat amb el suport de la Diputació de Girona.