Comencen les votacions pels Pressupostos participatius

A la sessió informativa d’ahir diumenge vàrem informar de les propostes que han superat la validació tècnica i les que, per diversos motius, no es podran posar a votació.

Les propostes que es poden votar són les següents:

2

Per el camí han quedat les propostes de millorar la il·luminació de diversos punts del poble i el manteniment del túnels, que assumirà l’Ajuntament.

La proposta d’un accessori per repartir sal pel camió de serveis de l’Ajuntament presenta un pressupost massa elevat, així com també la del camí entre el carrer d’Olot, l’Escola i fins el noguer, i també la de posar un tótem informatiu electrònic.

Finalment, la proposta de posar un aïllament acústic al sostre de la sala polivalent de l’escola ha quedat descartada per aquesta edició dels pressupostos participatius perquè és necessari el permís d’ensenyament i encara no el tenim (degut a unes modificacions i informes addicionals que ens demanen, que a més han doblat el pressupost inicial).

Dit això, el funcionament de les votacions és el següent:

Es podrà votar presencialment el diumenge 20 de maig durant la Festa del Roser:
A la Plaça Tiradors de 10 a 13h del matí
A l’Ajuntament de 16 a 20 h de la tarda

I ja es pot demanar per votar online fins el 17 de maig en aquesta pàgina.

Poden votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Riudaura abans del 20 de febrer.

El dia de la votació presencial només cal portar un document acreditatiu amb fotografia (DNI, NIE, carnet de conduir…) i omplir la butlleta que heu rebut a la bústia o que trobareu allà mateix.

A la butlleta de votació podreu marcar diverses propostes, sempre que la inversió total no superi els 12.000 euros, i cal indicar la prioritat que doneu a cadascuna.

Les votacions que superin el pressupost total seran considerades no vàlides.

Per votar online caldrà que us acrediteu amb nom, DNI i núm. de mòbil (cada mòbil servirà només per una votació) i, una vegada comprovat el vostre empadronament, us enviarem un codi per SMS.