Concert de Carlos Gass al Roquer el 24 de març

El dissabte 24 de març, a les 20 hores, Carlos Gass ens oferirà un concert de viola de mà i guitarra romàntica a la masia El Roquer. L’entrada és gratuïta.

Carlos Gass, especialitzat en els instruments de corda polsada del renaixement, el barroc i l’època romàntica, farà una primera part del concert amb viola de mà (de la seva pròpia fabricació) i temes renaixentistes, i una segona part amb música francesa i italiana del primer terç del segle XIX, interpretada amb guitarra romàntica (construïda per René Lacote a Paris el 1828).

Aquest músic valencià va nèixer el 1958 i va estudiar guitarra al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. És cofundador del trio Carmina Instrumentis, especialitzat en la música dels textos de Cervantes. Com a solista de viola de mà i llaüt (renaixentista i barroc), ha fet recitals en diversos escenaris d’Espanya, Portugal, Líban i Grècia.

Paral·lelament a l’activitat musical i l’estudi del repertori de diferents èpoques i estils, Carlos Gass ha desenvolupat una important tasca com a luthier d’instruments de corda polsada i també ha realitzat diverses mostres i exposicions dels seus instruments. Els seus instruments són utilitzats per nombrosos artistes amb els quals realitzen recitals i gravacions per tot el món.

En podeu trobar més informació a www.gassluthier.com i al seu canal de youtube.