Setmana de la mobilitat

La setmana vinent es celebra a nivell europeu la Mobility Week (Setmana de la mobilitat). Des de l’Ajuntament de Riudaura organitzem tres accions per ajudar a que tots plegats prenguem consciència en temes de mobilitat sostenible i mobilitat segura.

La primera acció serà la pedalada/caminada fins al Roquer que farem el dilluns dia 12, amb sortida a les 10 del matí de la Plaça del Gambeto i a la qual us convidem a participar, ja sigui pujant a peu o amb les vostres bicicletes. Un cop al Roquer, l’ajuntament convidarà a un esmorzar a tots els participants.

La segona acció serà la promoció que durant la setmana vinent els nens i nenes que van a l’Escola ho facin amb les seves bicicletes. A tots els participants els donarem una bossa conmemorativa i una placa per posar a la seva bicicleta. Per completar aquesta acció, des de l’escola, s’organitzen diverses activitats de reforç per treballar una mobilitat segura i que seran supervisades per agents dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, des de la web i canals a la xarxa de l’ajuntament, promourem el fet de compartir vehicle per fer els trajectes d’anada i tornada a Riudaura durant la propera setmana. Us convidem a estar ben atents per veure amb qui i com podeu compartir cotxe la setmana vinent per fer els vostres trajectes rutinaris.

Us esperem doncs a tots dilluns per anar plegats, a peu o en bicicleta, fins al Roquer!